Egypten - søndag den 27. april 2003


Tilbage

Brian skulle dykke idag og Danny tog med for at snorkle. De var så heldige at se delfiner, så Danny mente, at han havde fået alle sine ønsker opfyldt.

Alex og jeg havde bestilt tid, så vi kunne komme på Aquascope, en klokke vi kravlede ned i. Her kunne vi sidde 1 meter under vandet og se på fisk og koraller. Det var OK.

Jeg vil sige, at kan man snorkle, er det noget bedre. Men jeg er mere tryg ved de store fisk, når jeg er i en klokke!

Efter turen under vandet, var der mulighed for at snorkle fra en platform. Alex var lige i, men vandet var for uroligt, så vi tog båden tilbage med det samme.

På turen tilbage, fik jeg lov at lege styrmand!

Vi fik handlet noget vand, som vi drak meget af. Vi tog et stykke brød og så tog vi ind til den nye bydel. Det skulle koste 2 LE for os men chaufføren forlangte 10. Det synes jeg var OK, så han fik 20 og jeg fik 6 tilbage i småpenge! Så storsnydt blev jeg!

Jeg fik købt et håndklæde til Alex og en bluse til mig selv. Vi fandt et lille sted, hvor vi kunne få en øl. Og så måtte vi handle krydderier ved en ung fyr. Vi købte rød, grøn og sort peber, karry, oregano, noget til at komme i kaffen - og blåelse til Anni.

Inde i byen var der mange, der bare ville have et minut i deres butik. Men så måtte jeg jo mane mig op igen og sige, at jeg ikke kunne give dem et minut hver. Det forstod de godt og en af dem sagde, at han godt forstod mig og mente, at jeg heller ikke havde penge til at gå ind i alle butikkerne.

På hjemturen fik chaufføren 2 LE. De ville have mere, men så måtte jeg fortælle dem, hvad taksten var. De smilede, så prisen var rigtig nok! Det er lidt træls, at skulle være lidt skrap ind imellem.

Hjemme kl. 19, hvor de andre sad klar på terassen med drinks.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11